وارداتی

 

استئارات روی sinwon hi flow wp zinc stearate

 استئارات روی کره ای  Hi-Flow SINWON


zinc octadecanoate - zinc salt - zinc stearate - ZINC STEARATE - Zinc distearate - 557-05-1 -  Zinc octadecanoate - Stearates - Hydense - Metallac - Zink distearat - Zinci stearas - Zn Stearate - Talculin Z - Unichem ZS - Zincum stearinicum - Stavinor ZN-E - Dibasic zinc stearate - Octadecanoic acid - zinc salt - Zinc stearate


C36H70O4Zn
استئارات روی



 استئارات روی کره ای Hi-Flow

استئارات روی مخصوص سیلر
استئارات روی مخصوص رنگ
استئارات روی مخصوص چوب پلاست

 

استئارات روی عامل روان کننده  خارجی در صنایع پلاستیک و پلیمر
استئارات روی گرید مخصوص چوب پلاست
استئارات روی گرید مخصوص سیلر
استئارات روی ماده اولیه کرم پودرهای آرایشی پنکیک و کرم پودر فشرده
HI-FLOW is the brand name of Zinc Stearate. It has high purity, coloring and dispersed ability.
To produce paint and rubber by using it, they are not only enabled to be improved their physical properties but also less odored for processing.

کیسه های پلی پروپیلن لمینت 20 کیلویی

اسید استئاریک

اسید استئاریک - اسید استاریک

Stearic acid - Octadecanoic acid

C17H35CO2H





آنالیز اسید استئاریک

اسید استئاریک در صنایع آرایشی و بهداشتی - اسیید استئاریک در کرم

اسید استئاریک دارویی

اسید استئاریک در صنایع غذایی

اسید استئاریک در پلاستیک و لاستیک

اسید استئاریک برای کوتد کردن از جمله ساخت کربنات کلسیم کوتد

اسید استئاریک یکی از افزودنی های ساخت مستربچ

اسید استئاریک برای تولید انواع صابون و مواد آرایشی بهداشتی

اسید استئاریک در شمع سازی - تولید شمع با کیفیت بالا

اسید استئاریک  عامل روان کننده قالب

اسید استئاریک  عامل جدا کننده قرص از قالب

اسید استئاریک  عامل پوشش دهنده 

کیسه های کرفت 25 کیلویی

روغن کرچک

روغن کرچک

Castor oil

C3H5(C18H33O3)3





روغن کرچک - فن آوران شیمی

پلی اورتان روغن کرچک می تواند به عنوان پلی ال ( الکل مصرفی) مبتنی بر زیست در صنعت پلی اورتان استفاده شود. متوسط عملکرد ( تعداد گروه های هیدروکسیل در هر مولکول تری گلیسرید) روغن کرچک 2.7 است، پس از آن به طور گسترده ای به عنوان پلی ال سفت و سخت و پوشش استفاده می شود.   صنعت روغن کرچک دارای کاربردهای متعدد در حمل و نقل،موادآرایشی و دارویی و صنایع تولیدی به عنوان مثال: چسب، مایعات ترمز، رنگ مو ، دی الکتریک مایع الکتریکی ، هیومکتانت ، نایلون، پلاستیک مایعات هیدرولیک، جوهر،لاک،درمان چرم،گریس روان کننده ها ، روغن های ماشین کاری، رنگ، رنگدانه، چسب پلی اورتان،گریس تبرید و یخ زدگی ، لاستیک، مهر و موم، پارچه، پودرهای شست‌وشو و واکس ها از آنجا که روغن کرچک دارای ثابت دی الکتریک نسبتاً بالا (4.7) بسیار تصفیه شده و روغن کرچک خشک شده است گاهی اوقات به عنوان یک مایع دی الکتریک با کارایی بالای خازن ولتاژ بالا استفاده می شود. روغن کاری روغن گیاهی به علت چربی خوب و قابلیت تجزیه بیولوژیکشان جایگزین خوبی برای رروان کننده های نفتی مشتق شده است اما پایداری اکسیداتیو و دمای پایین محدودیت عملکرد استفاده گسترده آن هاست. روغن کرچک دارای خواص چسبندگی( ویسکوزیته) بهتر در دمای پایین و روان کاری درجه حرارت بالاتر از بسیاری از روغن های گیاهی و به عنوان یک روان کننده در جت،دیزل و موتورهای ماشین مسابقه مفید است. گرانروی روغن کرچک در 10 درجه سانتی گراد، 2420 سانتی پوآز است. با این حال روغن کرچک تمایل دارد به صورت آدامس شود در یک زمان کوتاه و استفاده از آن در نتیجه به موتور که به طور منظم بازسازی محدود شده است مانند موتورهای مسابقه قابلیت تجزیه بیولوژیک در نتیجه ی کاهش پایداری در محیط زیست ( نسبت به روان کننده های مبتنی بر نفت ) در صورت انتشار اتفاقی است. شرکت روان کننده ی کاسترول نام خود را از روغن کرچک گرفته است. روغن کرچک روان کننده ی ترجیح داده برای پمپ های دوچرخه است، به احتمال زیاد به این خاطر که مهر و موم های لاستیک طبیعی قابل حل نیست.
پلی اورتان روغن کرچک می تواند به عنوان پلی ال ( الکل مصرفی) مبتنی بر زیست در صنعت پلی اورتان استفاده شود. متوسط عملکرد ( تعداد گروه های هیدروکسیل در هر مولکول تری گلیسرید) روغن کرچک 2.7 است، پس از آن به طور گسترده ای به عنوان پلی ال سفت و سخت و پوشش استفاده می شود.   صنعت روغن کرچک دارای کاربردهای متعدد در حمل و نقل،موادآرایشی و دارویی و صنایع تولیدی به عنوان مثال: چسب، مایعات ترمز، رنگ مو ، دی الکتریک مایع الکتریکی ، هیومکتانت ، نایلون، پلاستیک مایعات هیدرولیک، جوهر،لاک،درمان چرم،گریس روان کننده ها ، روغن های ماشین کاری، رنگ، رنگدانه، چسب پلی اورتان،گریس تبرید و یخ زدگی ، لاستیک، مهر و موم، پارچه، پودرهای شست‌وشو و واکس ها از آنجا که روغن کرچک دارای ثابت دی الکتریک نسبتاً بالا (4.7) بسیار تصفیه شده و روغن کرچک خشک شده است گاهی اوقات به عنوان یک مایع دی الکتریک با کارایی بالای خازن ولتاژ بالا استفاده می شود. روغن کاری روغن گیاهی به علت چربی خوب و قابلیت تجزیه بیولوژیکشان جایگزین خوبی برای رروان کننده های نفتی مشتق شده است اما پایداری اکسیداتیو و دمای پایین محدودیت عملکرد استفاده گسترده آن هاست. روغن کرچک دارای خواص چسبندگی( ویسکوزیته) بهتر در دمای پایین و روان کاری درجه حرارت بالاتر از بسیاری از روغن های گیاهی و به عنوان یک روان کننده در جت،دیزل و موتورهای ماشین مسابقه مفید است. گرانروی روغن کرچک در 10 درجه سانتی گراد، 2420 سانتی پوآز است. با این حال روغن کرچک تمایل دارد به صورت آدامس شود در یک زمان کوتاه و استفاده از آن در نتیجه به موتور که به طور منظم بازسازی محدود شده است مانند موتورهای مسابقه قابلیت تجزیه بیولوژیک در نتیجه ی کاهش پایداری در محیط زیست ( نسبت به روان کننده های مبتنی بر نفت ) در صورت انتشار اتفاقی است. شرکت روان کننده ی کاسترول نام خود را از روغن کرچک گرفته است. روغن کرچک روان کننده ی ترجیح داده برای پمپ های دوچرخه است، به احتمال زیاد به این خاطر که مهر و موم های لاستیک طبیعی قابل حل نیست.

بشکه های 200 و 225 کیلویی فلزی

 

اسید استئاریک
اسید استئاریک - اسید استاریک

Stearic acid - Octadecanoic acid

C17H35CO2H





KSM4016 استئارات منیزیم - فن آوران شیمی پویان

اسید استئاریک در صنایع آرایشی و بهداشتی - اسیید استئاریک در کرم

اسید استئاریک دارویی

اسید استئاریک در صنایع غذایی

اسید استئاریک در پلاستیک و لاستیک

اسید استئاریک برای کوتد کردن از جمله ساخت کربنات کلسیم کوتد

اسید استئاریک یکی از افزودنی های ساخت مستربچ

اسید استئاریک برای تولید انواع صابون و مواد آرایشی بهداشتی

اسید استئاریک در شمع سازی - تولید شمع با کیفیت بالا

اسید استئاریک  عامل روان کننده قالب

اسید استئاریک  عامل جدا کننده قرص از قالب

اسید استئاریک  عامل پوشش دهنده 

کیسه های کرفت 25 کیلویی

 

اسید استئاریک
اسید استئاریک - اسید استاریک

Stearic acid - Octadecanoic acid - stearic acid - Octadecanoic acid - 57-11-4 - Stearophanic acid - n-Octadecanoic acid - Cetylacetic acid - Pearl stearic - Stearex Beads   Octadecansaeure - Stearinsaeure

C17H35CO2H





آنالیز اسید استئاریک

اسید استئاریک در صنایع آرایشی و بهداشتی - اسیید استئاریک در کرم

اسید استئاریک دارویی

اسید استئاریک در صنایع غذایی

اسید استئاریک در پلاستیک و لاستیک

اسید استئاریک برای کوتد کردن از جمله ساخت کربنات کلسیم کوتد

اسید استئاریک یکی از افزودنی های ساخت مستربچ

اسید استئاریک برای تولید انواع صابون و مواد آرایشی بهداشتی

اسید استئاریک در شمع سازی - تولید شمع با کیفیت بالا

اسید استئاریک  عامل روان کننده قالب

اسید استئاریک  عامل جدا کننده قرص از قالب

اسید استئاریک  عامل پوشش دهنده 

کیسه های کرفت 25 کیلویی

Go to top