بررسی شکل ظاهری پلی اتیلن وکس : پرک و شکری
در حالی که در بازارپلی اتیلن وکس با اشکال مختلف موجود است، به بررسی نقاط قوت و ضعف هر کدام پرداخته ایم تا تصمیم گیری برای اینکه کدام حالت برای کار من مفید تر و یا دارای مزیت است، را ساده تر کنیم.
بنابر این 2حالت پرک و شکری را بررسی میکنیم. و در آخر اسلب هم مورد بحث قرار می گیرد.
Flake Polyethylene Wax
پرک:
تا کنون رایج ترین روش تولید پلی اتیلن وکس، پرک ها هستتند، همانطور که از نام آن پیداست، تکه های کوچک و نامنظم وکس هستند. آنها معمولاً در کیسه های 25 کیلویی بسته بندی می شوند. تکه های وکس پهن و سطح زیادی دارند که به ذوب شدن سریعتر آنها کمک می کند. با این حال، تمام آن سطح یک نقطه ضعف عمده دارد: تراکم.
تراکم ممکن است باعث حبس رطوبت شود، آب محبوس شده در پرک ها پس از بسته بندی، جایی برای رفتن ندارد.
این رطوبت، اگر به طور کامل از وکس خارج نشود، می تواند در اختلاط و ذوب و محصول نهایی مشکلاتی را ایجاد کند.
اندازهگیری پرک ها راحتتر از اسلب است، زیرا میتوان آنها را با هر پارچ یا قاشق معمولی از جعبه جدا کرد. با این حال، باید از ترازو استفاده کنید، زیرا وزن یک پیمانه وکس به دلیل اندازههای تصادفی تکهها میتواند یک پیمانه دیگر متفاوت باشد.
پرک ها نسبت به اسلبها فضای بیشتری برای نگهداری خواهند داشت و با جعبههای بزرگتر، معمولاً بستهبندی هدر رفته بیشتری خواهید داشت.
مزیت
+ اندازه گیری آسان تر از اسلب
+ به راحتی در ذوب می شود
نواقص
– تراکم می تواند رطوبت را حفظ کند
– اندازه گیری بدون ترازو امکان پذیر نیست
– ضایعات قابل توجه بسته بندی
bead polyethylene wax
شکری :
دانههای وکس به دلیل نیاز به راهحلی آسانتر برای تولید کنندگان به وجود آمدند تا روشی آسانتر برای اندازهگیری، راهی آسانتر برای ذوب کردن، راهی آسانتر برای ذخیرهسازی و روشی آسانتر برای استفاده از آن ارائه شود.
سطح وکس شکری تنها 20 درصد از یک پرک است، که مشکل تراکم را تا 5 برابر کاهش می دهد. اندازه کوچک و قابل اندازه گیری دانه ها راهی آسان برای اندازه گیری مداوم وکس از دسته ای به دسته دیگر را فراهم می کند.
بسته بندی فله ای در کیسه های کاغذی 25 کیلویی، و پالت های 1 تنی موجود است که ضایعات در فرآیند تولید کاهش می یابد. از آنجایی که جعبه ها در انبار انبوه مورد نیاز نیستند، فضای مورد نیاز برای ذخیره انبار نیز کاهش می یابد.
یک بسته بندی برای این محصول در کیسه های 25 کیلویی موجود است که حمل و نقل و استفاده را برای تولید کنندگان کوچک و علاقمندان بسیار آسان می کند.
مزیت
+ ساده ترین اندازه گیری
+ به راحتی ذوب می شود
+ سازگارتر
+ رطوبت کمتر
+ ضایعات کمتر
نواقص
– ممکن است ذوب شدن کمی بیشتر از پرک ها طول بکشد.
شرکت فن آوران شیمی تولید کننده وکس با شکل ظاهری شکری است، می توانید اطلاعات دقیق تر محصول را در لینک زیر بیابید:
وکس
برخی مواد نیز به صورت اسلب تولید و بسته بندی می شوند:
اسلب
اسلب ها به طور کلی بلوک های مومی 5-7 کیلویی به شکل مستطیل هستند. اینها معمولاً 5 یا 6 اسلب در هر جعبه بسته بندی می شوند که با یک کیسه پلاستیکی پوشانده شده است. این فرمت که اغلب در تاسیسات بزرگ و بدون کنترل رطوبت تولید میشود، اغلب میتواند رطوبت را در جعبه محبوس کند، که اگر رطوبت اجازه داده نشود از موم خارج شود، میتواند باعث ایجاد مشکلات شود.
این فرمت همچنین میتواند سختترین حالت برای اندازهگیری باشد، زیرا هر اندازهگیری کمتر از وزن یک اسلب، کاربر را ملزم میکند که برای اندازهگیری، اسلب را به قطعات کوچکتر و ناسازگار برش دهد یا بکوبد.
به دلیل کاهش سطح اسلب ها، ذوب شدن آنها معمولاً زمان بیشتری می برد.
اسلب ها نسبت به سایر گزینه ها به فضای کمتری برای ذخیره سازی نیاز دارند، اگرچه این مزیت با بسته بندی اضافی کیسه و جعبه زباله در هنگام مصرف جبران می شود.
مزیت
+ به فضای کمتری برای نگهداری نیاز دارد
نواقص
– بیشتر طول می کشد تا ذوب شود
– اندازه گیری مشکل است
– رطوبت می تواند دسته شمع شما را خراب کند
– بسته بندی زیاد