جستجو نمایید …
Generic filters
Filter by دسته‌ها
  • فارسی
  • English
  • العربية

اسید استئاریک از انواع بسیاری از چربی های حیوانی، چربی های گیاهی و برخی روغن ها تهیه می شود که می تواند ویسوزیته یا دمای ذوب یک محصول را به عنوان روان کننده یا برای جلوگیری از اکسیداسیون تغییر دهد.

سازگاری و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بودن اسید، آن را به یک عنصر محبوب در تهیه انواع بی شماری از محصولات، از تولید شمع و صابون گرفته تا لوسیون و مارگارین-کره گیاهی- تبدیل کرده است.

اسید استئاریک با تصفیه چربی ها و روغن ها با آب در فشار و دمای بالا (بالای 200 درجه سانتی گراد) تهیه می شود که در نهایت منجر به هیدرولیز تری گلیسیرید شده و پس از آن مخلوط حاصل تقطیر می شود.

اسید استئاریک تجاری اغلب مخلوطی از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک است، اگرچه اسید استئاریک خالص هم موجود است.

اسید استئاریک عمدتاً در تولید شمع ها، مواد شوینده، صابون ها و محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

از این ماده در شمع سازی اغلب برای سفت کردن موم و تقویت شمع استفاده می شود. همچنین با تاثیر بر نقطه ذوب موم، دوام و قوام شمع را بهبود می بخشد.

صابون ها مستقیماً از اسید استئاریک ساخته نمی شوند، بلکه به طور غیرمستقیم با صابون سازی تری گلیسیریدهای متشکل از استرهای اسید استئاریک ساخته می شوند.

استرهای اسید استئاریک با اتیلن گلیکول؛ گلیکول استئارات و گلیکول دی استئارات برای ایجاد اثر مرواریدی در شامپوها، صابون ها و سایر محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. اسید استئاریک به صورت مذاب به محصول اضافه می شود و تحت شرایط کنترل شده متبلور شود.

مواد شوینده از آمیدها و مشتقات آلکیل‌آمونیوم چهارتایی اسید استئاریک به دست می آیند.

از مهم ترین مشتقات اسید استئاریک می‌توان به صابون های فلزی (استئارات های فلزی) اشاره کرد که بطور گسترده در صنایع گوناگون از داروسازی گرفته تا پلیمر و پتروشیمی کاربرد دارد که در این میان می‌توان استئارات سدیم، استئارات کلسیم، استئارات منیزیم، استئارات روی، استئارات پتاسیم و استئارات آلومینیوم را نام برد.

با توجه به بافت نرم نمک سدیم(استئارات سدیم) که جزء اصلی صابون است، سایر نمک ها نیز به دلیل خاصیت روان کنندگی‌شان مورد ستفاده قرار میگرند.

 لیتیوم استئارات و آلومینیوم استئارات جزء مهم گریس است.

نمک های استئارات روی، کلسیم، کادمیوم و سرب به عنوان روان کننده در  پی وی سی استفاده می شود.

استئارات

Stearic acid is extracted from many types of animal fats, vegetable fats, and some oils. It can change the consistency or melting temperature of a product, as a lubricant, or to prevent oxidation.

The cost effectiveness of the acid and versatility makes it a popular ingredient in countless types of products, from candles and soap to lotion and margarine.

Stearic acid is prepared by treating these fats and oils with water at a high pressure and temperature (above 200 °C), leading to the hydrolysis of triglycerides. The resulting mixture is then distilled.

Commercial stearic acid is often a mixture of stearic and palmitic acids, although purified stearic acid is available.

Stearic acid is mainly used in the production of candles, detergents, soaps, and cosmetics products.

It is often used to harden the wax and strengthen the candle. It also has an impact on the melting point of the wax, improving the durability and consistency of the candle.

Soaps are not made directly from stearic acid, but indirectly by saponification of triglycerides consisting of stearic acid esters. Esters of stearic acid with ethylene glycol; glycol stearate and glycol distearate, are used to produce a pearly effect in shampoos, soaps, and other cosmetic products.

They are added to the product in molten form and allowed to crystallize under controlled conditions. Detergents are obtained from amides and quaternary alkylammonium derivatives of stearic acid.

In view of the soft texture of the sodium salt, which is the main component of soap, other salts are also useful for their lubricating properties. Lithium stearate is an important component of grease. The stearate salts of zinc, calcium, cadmium, and lead are used to soften PVC.

استئارات کلسیم ، بازدارنده خوردگی فولاد در بتــن

این بررسی به نقش استئارات کلسیم در جلوگیری از (یا مهار) خوردگی فولاد و نیز تاثیر بازدارندگی آن به روی پایداری و استحکام، درستی، زمان گیرش (سفت شدن) و تحمل فشردگی سیمان و بتن می پردازد. نتایج بررسی ها حاکی از آن است که استئارات کلسیم یک بازدارنده موثر خوردگی بوده و در غلظت 3% […]


بررسی واردات اسید استئاریک به ایران سال ۱۳۸۶

آمار و نمودار میزان واردات اسید استئاریک از کشور های مختلف به ایران در سال 1386


تاثیراستئارات کلسیم بر پلی اتیلن – جرم مولکولی زیاد

اگر چه افزایش وزن مولکولی پلی اتیلن با جرم مولکولی بسیار زیاد (UHMWPE)، سبب بهبود خواص محصولات می­گردد، اما قابلیت قالبگیری آن کاهش می­‌یابد و نیاز به روان­ کننده دارد. یکی از متداول­‌ترین روان­ کننده­ ها برای UHMWPE، استئارات کلسیم است. برای مصارف پزشکی حداکثر میزان مصرف استئارات کلسیم ppm 50 است، این مقدار حداقل […]


بازدید از جشنواره فارمکس ۲۰۲۱

از مهم ترین اصول به روز بودن اطلاعات و بازاریابی B2B شرکت در نمایشگاه ها است. شرکت دانش بنیان فن آوران زرین ایرانیان با تولید استئارات های دوست دار محیط زیست و عاری از فلزاتی مثل سرب، مفتخر به دریافت  تاییدیه آزمایشگاه همکار غذا و دارو شده است.


سنتز و خالص سازی نانوذرات استئارات منیزیم جهت استفاده دارویی

تولید مواد تشکیل دهنده دارویی به شکل نانو امروزه از اهمیت زیادی برخوردار است که یکی از این مواد استئارات منیزیم می باشد.


استفاده از استئارات آلومینیوم در صنعت رنگ

کاربرد استئارات آلومینیوم در صنعت رنگ استفاده از استئارات آلومینیوم به موارد زیر کمک می کند: جلوگیری از جدا شدن رنگدانه معلق در روغن کاهش میزان روغن مورد نیاز برای خیساندن رنگدانه با تشکیل یک لایه ژل با روغن، غلظت رنگ را افزایش داده و باعث کاهش مقدار رنگدانه مورد نیاز میشود.